Föreningen, hallen och allt.

Hej alla!

Våren har varit besvärlig för oss i föreningen, vi har blivit bestulna på för oss avsevärda pengar. Det är pengar i kassan som försvunnit gång på gång, det är polisanmält och vi kommer sätta nya rutiner för hallen efter sommaren. Skateföreningen som håller hallen öppen har skött detta på ett dåligt sätt tyvärr och öppethållandet och informationen om det har dessutom varit sisådär för att uttrycka sej diplomatiskt. Efter polisraiden i hallen i våras när knark påträffades i skejtföreningens lokal så har allt sakta fallit samman och det som tidigare var en någorlunda regelbunden verksamhet har blivit en osäker verksamhet. Vi i cykelföreningen har inget med detta att göra och tar avstånd från allt med droger och oseriös verksamhet, vi har blivit ombedda att lägga locket på men nu går det inte längre. Tyvärr har vi varit beroende av skejtföreningens goda samarbete men vi måste sätta stopp för det som hänt och flertalet stölder av våra pengar gör att vi som förening måste se över vår verksamhet och hur den är utformad. Dessutom har vi inte fått pengar för alla betalda entréer under 2013 från skateföreningen så ekonomin ser minst sagt skral ut just nu.

Styrelsen är trött nu. Vi har hållt denna verksamhet vid liv i 13år, ska det bli ett 14:e år får det hända något. Vi behöver fler som är med och hjälper till med de saker som ska göras. Vi behöver någon/några som kan hålla i träning/träffar, och även hjälp med den lilla drift som behövs för föreningen. Om inga kliver fram innan årsskiftet får vi överväga att lägga ner verksamheten, så illa är det. Det innebär att hallen och dirten kommer bli ett minne blott. Så om detta är det minsta värt för er så överväg om det finns något som ni kan tänka er att göra. Det gäller cykel, inte kickboard. Att kickboard ens för vara i hallen är på vår nåder, att någon för några år sedan öppnade dörren för detta. Vi kommer året ut erbjuda de befintliga kickboardåkarna möjlighet att fortsätta med kickboardåkandet i hallen, men efter årsskiftet kommer det bli ändring i någon form. Särskilt som kickboardåkandet minskat drastiskt efter årsskiftet.

Om det är något du vill göra, om du har ideer som du vill fullfölja och utveckla föreningen är du hjärtligt välkommen att höra av dej. Ring vår sekreterare om du vill vara med, du hittar info här på hemsidan.